Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Zutphen

Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Zutphen

Goed nieuws! DELTA Fiber Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen De Mars, De Stoven en De Revelhorst in Zutphen. Indien 25% zich aanmeld, gaan wij samen met DELTA Fiber over tot het daadwerkelijk aanleggen van glasvezel. Realisatie vind dan plaats begin 2023 (indicatief). Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze bedrijventerreinen? Meld je dan aan voor een abonnement door op een van de aanmeld links te klikken en het formulier in te vullen. Aanmelden kan tot 26 augustus 2022. Als je je voor deze datum aanmeldt, betaal je geen vastrechtvergoeding en aanlegkosten t.w.v. 1570,25. Heb je al een lopend internetabonnement? Wij kunnen je aanmelden met maximaal 1 jaar uitstel. Zo kan je ook indien je net een nieuw abonnement hebt afgesloten toch direct kiezen voor snel glasvezel! Meld je ook dan gewoon aan! Wij nemen dan contact met je op om jou specifieke situatie door te nemen en af te stemmen.

Jouw voordelen met TSB ICT en Delta Fiber

De scherpste prijs!
In Zutphen wordt zakelijk glasvezel ook door TrenT geleverd, fantastisch dat meerdere partijen in dit gebied aanleggen. Echter het glasvezel signaal is bij iedereen gelijk dus neem de beste prijs! Wij leveren je met Delta Fiber de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding met de beste lokale support! Om je een idee te geven wij leveren jou een zakelijke verbinding (150/150 Mbps) vanaf 41.46 per maand!
Uitgestelde facturatie
Vanaf de start tot werking moet je denken aan ongeveer 1 jaar. Het kan zijn dat je nog een lopend abonnement hebt of wellicht zelfs net hebt afgesloten of graag wilt afsluiten. Meld je ook dan aan en geef aan dat je facturatie wilt uitstellen. We kunnen tot 1 jaar na realisatie de facturatie uitstellen. Zo heb je geen dubbele kosten en wel een snelle glasvezelverbinding.
Een betrouwbare lokale partner!
Kies je voor Delta Fiber via TSB ICT dan kies je voor betrouwbaarheid en een uitmuntende support! Wij zijn reeds meerdere jaren actief in Zutphen en de regio er omheen en specialiseren ons op MKB bedrijven van 1 tot 50 werkplekken. Deze bedrijven adviseren en ontzorgen op het gebied van ICT is ons werk!
Open glasvezel netwerk
In tegenstelling tot andere zakelijke glasvezel initiatieven (TrenT / Eurofiber) leggen wij met Delta een open netwerk aan. Kortom mocht je na de contractperiode niet geheel tevreden zijn kun je overstappen na een andere provider van jouw keuze. Je zit dus niet tot lengte van dagen vast aan Delta indien je niet tevreden mocht zijn.
Degelijke apparatuur die werkt!
Om snelheid, stabiliteit en continuïteit te kunnen garanderen leveren wij onze verbindingen niet met ‘standaard’ netwerk routers zoals veel providers doen maar uitsluitend met apparatuur geschikt voor het MKB en intensief gebruik. Delta levert een zakelijk modem welke perfect aansluiten op de routers die wij uitleveren. Zo is jou bedrijf verzekerd van de meest optimale verbinding!

Interesse in een snelle zakelijke glasvezelverbinding vanaf € 41,26?

Tijdens de bouwfase kun je nog steeds glasvezel aanvragen zodat ook jij voorzien wordt van een snelle glasvezelverbinding. Wel krijg je bovenop je abonnement (vanaf € 41,46) vastrecht kosten. (€ 15.77 per maand of € 1507,- eenmalig)

Glasvezel aanleggen hoe gaat dit nu precies

Delta Fiber Netwerk wilt graag een heel nieuw glasvezelnetwerk gaan plaatsen op de bedrijventerreinen te Zutphen zonder gebruik te maken van huidig liggende netwerken. Wij leveren een compleet aanbod waarin zowel ZZP als hoogwaardige pakketten zitten. Dit doen wij zodat iedereen op het terrein de mogelijkheid krijgt tot een betaalbare glasverbinding. Dit willen wij bereiken door middel van een campagne, waarin wij een minimale deelname benodigd hebben om over te gaan tot het kosteloos plaatsen van een nieuw netwerk. Gezien wij landelijk bezig zijn met campagnes kunnen wij het tegen mooie tariefstelling aanbieden. Dus ook wanneer er al een glasvoorziening aanwezig is, kan het interessant zijn even onze tarieven te vergelijken! Wanneer wij een minimale deelname behalen van 25% over het voltallige project voor Augustus gaan wij over tot de aanleg van het netwerk. Eenieder die zich binnen de campagneperiode aanmeldt telt mee in het percentage en hoeft geen aanlegkosten te betalen. Dit houdt in dat de aanlegkosten á € 1.570,25 komen te vervallen. De verwachting is dat wij binnen 12 maanden het nieuwe netwerk operationeel hebben.

Glasvezel aanleggen hoe gaat dit nu precies

Hoe verloopt het traject

Vraagbundeling

Je hebt tot 26-08-2022 om een abonnement af te sluiten. Meld je dus snel aan!

Go of No go

9-9-2022: deadline aanmeldingen en bekendmaking of de aanleg doorgaat

Aanleg & realisatie

Bouwfase is gestart! De brieven voor een schouwafspraak zijn verstuurd of heb je reeds ontvangen. Na aanleiding hiervan gaat de aannemer contact met je opnemen om jou situatie te bekijken. Verwachte aanvang graafwerkzaamheden is binnen 4 weken.

Oplevering

Q2/Q3 2023: volgens planning is het volledige netwerk gereed en wordt jou aansluiting gereed gemaakt.

Wil je weten welke mogelijkheden wij op jou locatie kunnen bieden?

Neem contact op en wij leggen je van A tot Z duidelijk uit welke mogelijkheden er zijn, telefonisch of op locatie.
Kunnen jullie ons ook op andere vlakken ondersteunen?

Kunnen jullie ons ook op andere vlakken ondersteunen?

Voor dit specifieke project zijn wij door Delta Fiber geselecteerd als partner. Uiteraard bedienen wij MKB bedrijven volledig op het gebied van ICT. Denk hierbij o.a. aan een goed advies, de verkoop van apparatuur, online werkplekken, zakelijke telefonie, werkplek- en of netwerkbeheer. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en wij leggen je het graag uit, telefonisch of bij jou op kantoor! Leuke bijkomstigheid...Ga je ook andere diensten bij ons afnemen, zoals o.a. een beheerde werkplek, online werkplek of zakelijke telefonie dan betaal je icm een Delta Fiber verbinding geen eenmalige overgang of migratiekosten. Zo stap je extra voordelig over na een betrouwbare lokale ICT partner met jaren ervaring in Zutphen en omgeving.

Bekijk onze whitepaper voor meer informatie

Meld je tijdig aan en profiteer van een kosteloze aanleg!

Na de periode vervalt de actie van kosteloos aanleggen en worden eenmalige graaf- en activatiekosten in rekening gebracht (zonder uitzondering) van ruim € 1500,-

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van het abonnement (zie inschrijfformulier)de volgende snelheden:

150 Mbits
400 Mbits
1000Mbits

Daarnaast uiteraard met vast IP adres, Vlan en vanaf een looptijd van 12 maanden zodat je altijd flexibel blijft!

Er zijn veel mogelijkheden, neem gerust contact op voor een goed en eerlijk advies.

Zie eerder op de pagina de optie van uitgestelde facturatie, dat is een goede optie!
Daarnaast kunnen wij je ook voorzien van een tijdelijke 4G verbinding als overbrugging. Kortom samen met jou vinden we een passende oplossing!

Dat begrijpen wij! Delta Fiber kun je wel echt alleen bij ons afnemen omdat wij geselecteerd partner zijn. Uiteraard kunnen we begrijpen dat, als jij tevreden bent bij je huidige partij, je daar je ICT wilt houden maar wel een snelle glasvezelverbinding wilt. Wanneer je via ons een abonnement afneemt zullen wij dan ook in nauw overleg met je vaste ICT partner de oplevering verzorgen.
Heb je geen ICT partner nu, dan zijn we je uiteraard graag van dienst.

Indien je een lopend abonnement hebt met zakelijk glasvezel bij bijvoorbeeld TrenT of Eurofiber dan heb je daar ook een contract.

Echter zal je maandbedrag aanzienlijk hoger zijn dan je nu betaald en loont het dus vrijwel altijd om naar Delta over te stappen.

Realisatie zal ongeveer 1 jaar duren met de mogelijkheid van 1 jaar uitgesteld factureren. Dat houd in dat je dus een lopend contract van 2 jaren op die manier kan overbruggen. Loopt je contract eerder af en moet je verlengen? Veelal kan je na afloop van je 36 of 48 maanden contract voor een kortere termijn verlegen bijvoorbeeld 1 jaar. Dat is dit de beste mogelijkheid.  Loopt je abonnement nog langer als 2 jaar en red je het niet met uitgestelde facturatie? Dan zou ons advies zijn je aan te melden voor het goedkoopste abonnement en voor de periode na de 2 jaar deze kosten ‘extra’ te nemen. We kunnen dan de Delta verbinding als backup (failover) verbinding achter je huidige verbinding zetten zodat je ook in geval van storingen een goede verbinding hebt. Tenslotte heb je de extra kosten van het Delta abonnement er binnen no-time weer uit gezien het prijsverschil met je huidige abonnement.

Delta legt, in tegenstelling tot partijen als Trent en Eurofiber, een ‘open’ glasvezelnetwerk aan. Dit houdt in dat na afloop van de contractperiode met Delta je indien gewenst kunt overstappen naar een andere provider.

Je zit nu niet voor altijd vast aan Delta en alleen voor de eerste contractperiode.