Image link

Snel en efficiënt werken met Office 365 Zakelijk

Altijd en overal de laatste versies. Microsoft 365 op een laptop, tablet en mobiel met krachtige clouddiensten zoals OneDrive en Microsoft Teams. Modern en flexibel werken was nog nooit zo makkelijk.

Snel en efficiënter werken met de nieuwste Office versies en updates
Productiever werken
Realtime samenwerken
Full service inclusief service en backup
Wat is Microsoft 365?

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is het vertrouwde Microsoft Office pakket, gecombineerd met alle voordelen van de cloud. Het grootste verschil met het klassieke kantoorpakket is dat je met Microsoft 365 altijd werkt met de meest recente versies. Door populaire programma’s zoals Excel, Word, PowerPoint en Outlook te combineren met moderne clouddiensten als OneDrive en Microsoft Teams, kan je vanaf elke locatie werken en je bestanden met anderen delen. Online vergaderen en samen aan projecten werken is eenvoudiger dan ooit. Zo beschik je over een virtuele werkplek met alle hulpmiddelen die je dagelijks nodig hebt.

Bij TSB ICT neem je een full service oplossing af. Zo bieden wij een unieke voordelige prijs waarbij naast Microsoft 365 service en backup zijn inbegrepen.

Vragen over Microsoft 365? We helpen je graag om jouw online werkplek tot een succes te maken.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen en krijg meer gedaan

Benieuwd naar de optimale cloud oplossing voor jouw bedrijfsproces? TSB ICT helpt je graag.
Image link

Waarom Microsoft 365 Zakelijk?

Overal toegang tot je agenda, e-mail (Outlook) en andere vertrouwde Office programma’s
Altijd en overal de laatste versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook
Productiever werken
Realtime samenwerken
Tijd besparen en in contact blijven
Werken vanaf elke locatie en elk apparaat
Bestanden delen met je team of klanten
Kosten besparen en altijd up-to-date

Kosten besparen en altijd up-to-date

Microsoft 365 zakelijk levert je enorme besparingen op. Vooraf investeren in ICT-infrastructuur is niet meer nodig. Microsoft verzorgt de software-updates van je apps en het onderhoud van de servers. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, op basis van het aantal gebruikers.
Met Microsoft 365 zakelijk beschik je altijd over de meest recente Officeprogramma’s. De laatste versies als applicaties voor desktop- mobiel en tablet in combinatie met de online versies. Zo verlies je geen kostbare tijd aan het installeren of bijwerken van software. Bestanden waaraan je werkt, worden met Microsoft 365 automatisch opgeslagen in de cloud. Zo raak je nooit meer iets kwijt en heb je de laatste gewijzigde bestanden altijd bij de hand.

Zorgeloos van start met Microsoft 365 Zakelijk

TSB ICT regelt alles voor je. Wat voor bedrijf je ook hebt, groot of klein, we doen er alles aan om je altijd de beste oplossing te bieden voor jouw specifieke situatie en branche. Naast de inrichting van je persoonlijke Office 365 omgeving beheren we de applicaties en staan we voor je klaar als dat nodig is. Nieuwe collega’s (gebruikers) voegen we toe, zodat ze snel en probleemloos van start kunnen. Benieuwd hoe Office 365 Zakelijk er voor jouw bedrijf uit kan zien? Neem snel contact op voor een vrijblijvend advies.

Zorgeloos van start met Microsoft 365 Zakelijk

TSB ICT gecertificeerd Microsoft 365 partner voor MKB

Hulp nodig bij je keuze? We helpen je graag. Als ICT-dienstverlener regelen we de overstap naar Office 365 tot in de puntjes en zien we erop toe dat je altijd en overal zorgeloos kunt blijven werken.