Moderne Werkplek

Moderne werkplek voor moderne ondernemers

Moderne ondernemers maken gebruik van technologie en werken waar ze willen. Ze zijn niet afhankelijk van een vaste werkplek en niet gebonden aan tijd of plaats. Ze werken efficiënter, sneller, productiever en besparen daarmee tijd én geld. Onvoorspelbare en telkens terugkomende ICT-investeringen behoren voorgoed tot het verleden. Benieuwd hoe een moderne werkplek in de Cloud je zeeën van tijd bespaart en past bij jouw manier van werken?
Vrijblijvend meer informatie
Particle element

Online werkplek, overal toegang waar je ook bent

Nooit meer zorgen over ICT. Met een online werkplek in de cloud heb je overal toegang tot bestanden.
Al je bedrijfssoftware op één plek en flexibel werken waar je maar wilt. Thuis, onderweg of bij een klant? Alles is mogelijk. Loop je eens ergens tegenaan en kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar. Inloggen in je persoonlijke cloud werkplek, vanaf je computer, tablet of telefoon. Handig toch? Jij kunt je richten op jou werk en wij doen de rest, op de achtergrond, zodat jij altijd up-to-date bent. Zo werk je veilig en efficiënt en heb je geen gedoe met servers, software of licenties. En bij problemen? Dan helpen wij je snel en deskundig, ook buiten kantoortijden!

Online werkplek, overal toegang waar je ook bent

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij leveren maatwerk en passen jou werkplek aan op de organisatie voor maximale integratie

Toegang
Toegang
Bepaal zelf de toegang bijvoorbeeld per persoon, afdeling of hele organisatie.
Beveiliging
Beveiliging
Maak uw werkplek extra veilig dankzij onze 2 factor authenticatie.
Beheer
Beheer
Updates, onderhoud wij verzorgen het standaard voor u.
Volwaardige werkplekken
Volwaardige werkplekken
Geen beperkingen in opslag, cpu of geheugen, gewoon lekker werken!
Altijd mobiel
Altijd mobiel
Vanaf uw tablet of smartphone bij uw bestanden en mappen
Eigen applicaties
Eigen applicaties
Wij installeren uw eigen applicaties, ook met Microsoft SQL databases.

Een moderne werkplek 30 dagen gratis proberen?

Een overstap naar de cloud kan best spannend zijn, daarom willen wij je het een maand laten proberen. Stopt automatisch en voor vragen zijn wij bereikbaar, niks te vrezen dus!

Bij de moderne werkplek maken we onderscheid tussen een volledige Online werkplek (DesktopOnline) en een webbased werkplek (Desktop365).

DesktopOnline

Bij DesktopOnline wordt  je volledige Windows bureaublad inclusief al je programma’s en bedrijfssoftware direct aangeboden vanuit ons datacentrum, lokaal heb je geen gegevens staan.

Desktop365

Bij Desktop365 start je dag direct vanuit je browser hier zijn al je apps, email, taken en programma’s samengebracht op een overzichtelijk startscherm zodat jij het meest productief bent.

Veilig en ongestoord werken waar je maar wilt
Nooit meer zorgen over ICT
Support buiten kantoortijden
Geen terugkomende investeringen in apparatuur, softwarelicenties en onderhoud
Beveiliging en backup perfect geregeld!
Aangepast op jou organisatie
Gratis 30 dagen proberen

Veel gestelde vragen

De basis van de moderne werkplek ligt in Microsoft technologie  en het Microsoft 365 platform welke garant staan voor stabiliteit en continuïteit.

Welke oplossing het beste bij jou organisatie past is van verschillende factoren afhankelijk. Onder andere de rol van de gebruikers en met welke applicaties jullie werken. Ook wordt een combinatie van DesktopOnline en Desktop365 veel ingezet. In een kort gesprek (of Teams meeting) geven we je graag vrijblijvend advies!

Jazeker, beide oplossingen kunnen gecombineerd inzetten in je organisatie hierdoor heeft iedere gebruiker de werkplek die bij hem past en betaal je alleen voor wat je nodig hebt!

Nee zeker niet, het overgrote gedeelte zijn wel online werkplekken omdat hiervan de voordelen steeds groter worden en de veiligheid steeds hoger. Maar niet iedere situatie leent zich voor een online werkplek waardoor een lokale server of NAS voor jou organisatie toch de beste oplossing is. Ook dan zijn we je graag van dienst!