De moderne werkplek

De moderne werkplek, overal veilig toegang, waar je ook bent

Met een moderne werkplek van TSB ICT heb je altijd veilige toegang tot jouw bestanden. Al je bedrijfssoftware op één plek en flexibel werken op welke plek je maar wilt. Of dit nu thuis is, onderweg of bij een klant, alles is mogelijk! Jij kunt je richten op jouw werk terwijl TSB ICT de rest op de achtergrond voor jou regelt. Zo ben jij altijd up-to-date, werk je veilig en efficiënt en heb je geen gedoe met software, servers of licenties. Loop je ergens tegenaan en kom je er niet uit? Dan staat ons team graag voor je klaar. Probeer onze moderne werkplek 30 dagen gratis uit of lees eerst verder voor meer informatie.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij leveren maatwerk en passen jou werkplek aan op de organisatie voor maximale adoptie

Toegang
Toegang
Bepaal zelf de toegang bijvoorbeeld per persoon, afdeling of hele organisatie.
Beveiliging
Beveiliging
Maak uw werkplek extra veilig dankzij onze 2 factor authenticatie.
Beheer
Beheer
Updates, onderhoud wij verzorgen het standaard voor u.
Volwaardige werkplekken
Volwaardige werkplekken
Geen beperkingen in opslag, cpu of geheugen, gewoon lekker werken!
Altijd mobiel
Altijd mobiel
Vanaf uw tablet of smartphone bij uw bestanden en mappen
Eigen applicaties
Eigen applicaties
Wij installeren uw eigen applicaties, ook met Microsoft SQL databases.

Nieuwsgierig of een moderne werkplek bij jouw organisatie past?

Niet voor iedere organisatie is een moderne werkplek de juiste oplossing. Daarin geven we een passend en vooral eerlijk advies. Samen kijken we welke oplossing het beste bij jouw organisatie past!

Moderne werkplek voor ondernemers van nu

Een moderne werkplek past perfect bij ondernemers van nu. Moderne ondernemers maken gebruik van nieuwe technologieën en werken waar ze maar willen. Ze zijn niet meer afhankelijk van een vaste werkplek of aan een tijd of plaats gebonden. Hierdoor werken ze efficiënter, zijn ze productiever, sneller en besparen ze zowel tijd als geld. Onvoorspelbare en telkens terugkerende ICT-investeringen behoren met onze moderne werkplek voorgoed tot het verleden. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van de moderne werkplek.

Moderne werkplek voor ondernemers van nu

Voordelen van een moderne werkplek

De moderne werkplek van TSB ICT brengt ook verschillende voordelen met zich mee voor jouw bedrijf of organisatie. Zo profiteer je met onze gemoderniseerde werkplek van de volgende punten:

Veilig en ongestoord werken waar je maar wilt
Nooit meer zorgen over ICT
Ook support buiten kantoortijden
Geen terugkomende investeringen in apparatuur, licenties en onderhoud
Beveiliging en backup optimaal geregeld
Aangepast op jouw organisatie
30 dagen gratis proberen!
Image link

Wij maken binnen de moderne werkplek onderscheid tussen DesktopOnline en Desktop365.

DesktopOnline

Bij DesktopOnline wordt  je volledige Windows bureaublad inclusief al je programma’s en bedrijfssoftware direct aangeboden vanuit ons datacentrum, lokaal heb je geen gegevens staan.

Desktop365

Bij Desktop365 start je dag direct vanuit je browser hier zijn al je apps, email, taken en programma’s samengebracht op een overzichtelijk startscherm zodat jij het meest productief bent.

Een moderne werkplek 30 dagen gratis proberen?

Een overstap naar de cloud kan best spannend zijn, daarom willen wij je het een maand laten proberen. Stopt automatisch en voor vragen zijn wij bereikbaar, niks te vrezen dus!

Past een moderne werkplek bij jouw organisatie? Neem contact op!

Benieuwd of een moderne werkplek past bij jouw organisatie? Voor veel organisaties zijn moderne werkplekken de ideale oplossing. Echter is dit niet voor iedere organisatie een geschikte optie. Wij voorzien je dan ook graag van een passend en eerlijk advies. Samen bekijken we welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. Neem contact met ons op via 0575 491 217 of stuur een e-mail naar info@tsb-ict.nl om een afspraak te maken. Maak ook de keuze voor de moderne werkplek van TSB ICT!

Past een moderne werkplek bij jouw organisatie? Neem contact op!

Veel gestelde vragen

De basis van de moderne werkplek ligt in Microsoft technologie  en het Microsoft 365 platform welke garant staan voor stabiliteit en continuïteit.

Welke oplossing het beste bij jou organisatie past is van verschillende factoren afhankelijk. Onder andere de rol van de gebruikers en met welke applicaties jullie werken. Ook wordt een combinatie van DesktopOnline en Desktop365 veel ingezet. In een kort gesprek (of Teams meeting) geven we je graag vrijblijvend advies!

Jazeker, beide oplossingen kunnen gecombineerd inzetten in je organisatie hierdoor heeft iedere gebruiker de werkplek die bij hem past en betaal je alleen voor wat je nodig hebt!

Nee zeker niet, het overgrote gedeelte zijn wel online werkplekken omdat hiervan de voordelen steeds groter worden en de veiligheid steeds hoger. Maar niet iedere situatie leent zich voor een online werkplek waardoor een lokale server of NAS voor jou organisatie toch de beste oplossing is. Ook dan zijn we je graag van dienst!