Bellen via de browser met onze webphone

Bellen via de browser met onze webphone

Bij VoipOnline kun je gebruik maken van een telefoon die je op elke computer kunt installeren. De webphone is heel eenvoudig in gebruik en het grote voordeel is dat je geen losse telefoon meer hoeft aan te schaffen.

De webphone is direct verbonden met de VoipOnline centrale en is volledig geïntegreerd met al onze oplossingen (DesktopOnline en Desktop365). Onze webphone bied je de voordelen van een vast bureautoestel, zonder downloads, installaties of grote hardware investeringen. Je kunt er inkomend en uitgaand mee bellen, eenvoudig doorverbinden naar je collega’s en nog veel meer. Vergeet niet je headset mee te nemen!

Alle voordelen van een vast toestel
Met de webphone kun je eenvoudig, doorschakelen, wachtrijen en contacten beheren en je bereikbaarheid instellen zónder vast toestel.
Zonder downloads een softphone in je browser
De webphone is dé oplossing als het gaat om flexibel werken en maakt jou overal en altijd bereikbaar met een laptop of desktop in de buurt. Het enige wat je nog nodig hebt om te kunnen bellen is een met internet verbonden computer, een browser en een headset.
Altijd de nieuwste versie
Updates voor je webphone zijn direct beschikbaar en toepasbaar met één klik op de knop in de browser. Kortom altijd de beste versie om jou perfect bereikbaar te maken!

Wat kan de webphone?

Bellen en gebeld worden
Doorverbinden
Zien welke collega’s er online of in gesprek zijn
De bereikbaarheid van je Gebruiker aanpassen
Je (gemiste) oproepen inzien die je met de webphone hebt gevoerd
Je wachtrijen en aantal wachtenden inzien
Met een simpele druk op de knop de nieuwste versie updaten

Benieuwd naar de werking van de webphone?

Wij laten je de oplossing graag zien in 30 minuten remote of bij jou op locatie.

Veel gestelde vragen

De webphone is een progressive app en werkt hierdoor op nagenoeg iedere browser, wij testen de webphone in ieder geval op Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox.

Je webphone is je toestel, daarnaast heb je een telefoonnummer nodig regionaal, 085 bijvoorbeeld om je webphone aan te koppelen. Nieuwe nummers kunnen wij je direct leveren wil je een bestaand nummer over laten zetten door ons dan kan dit (afhankelijk van de huidige partij) normaal gesproken met 1 week. Bij nummerbehoud garanderen wij jou dat je bereikbaar blijft.

Met onze webphone kun je niet bellen met de gegevens van je huidige partij. Wel kunnen wij je nummer(s) overnemen en koppelen aan onze VoipOnline centrale. Veelal kunnen we een scherp voorstel doen zodat jij ook een blije gebruiker wordt van de webphone. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je perfect bereikbaar bent en blijft als wij je nummers overnemen, we spreken met jou een dag en tijdstip af waarop jou nummer(s) naar VoipOnline worden overgezet.

Kwaliteit van bellen valt of staat met de kwaliteit van de verbinding, dit is bij de webphone niet anders. Bij een bureautoestel dit je meestal vast aan een snoer tenzij je een headset gebruikt. Als jij over een stabiele wifi of bekabelde internetverbinding beschikt zal de webphone jou nagenoeg dezelfde ervaring geven als een bureautoestel. Wel is het advies een headset te gebruiken zodat je de webphone optimaal kunt ervaren.

Heb je nu geen stabiele wifi / internetverbinding kijk dan even bij onze diensten, daar helpen we je uiteraard graag mee!