Systeem & Netwerkbeheer

Het beste systeem en netwerkbeheer? TSB ICT helpt jou direct!

Dit betekent geen wachttijden of een ticket aanmaken, want onze medewerkers staan meteen voor je klaar. De continuïteit van jouw bedrijf is essentieel. Heb je met een probleem te maken, dan wil je geen lange wachttijden en van het kastje naar de muur worden gestuurd. Laat staan dat je een ticket moet aanmaken en moet wachten tot je een keer een reactie krijgt. Je wilt het liefst zo snel mogelijk een oplossing. TSB ICT begrijpt dit als geen ander. Alles binnen TSB ICT is erop gericht om jou zo snel mogelijk van een oplossing te voorzien. Binnen én buiten kantoortijden. Daarbij ligt onze focus op bedrijven van 1 tot 50 werkplekken en hebben wij specialisaties voor tandarts- fysiotherapie- en zorgpraktijken. Wij vertellen je graag meer over ons systeem- en netwerkbeheer.

Zo werkt ons systeem en netwerkbeheer

Jouw systeem en netwerkbeheer op orde hebben is erg belangrijk. Jouw ICT omgeving behoort namelijk te werken en mag geen slechte dag hebben. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat deze altijd werkt. Dag in, dag uit en zeven dagen per week. Apparatuur die traag start of telkens foutmeldingen geeft, trage verbindingen, wegvallende connecties, routers die wekelijks aan- en uitgezet moeten worden, het draagt allemaal niet bij aan een optimaal werkproces. TSB ICT levert, beheert en ondersteund jouw systemen (servers, pc’s, laptops en mobiele apparaten). Wij monitoren je netwerk 24x7 en ondernemen direct actie bij storingen. Wij handelen proactief en zorgen ervoor dat jouw ICT omgeving optimaal presteert. Altijd. Hierbij zijn betrokkenheid, transparantie en duidelijkheid onze kernwaarden.

Zo werkt ons systeem en netwerkbeheer
All-in werkplekbeheer

17.95 per werkplek

Volledig ontzorgd tegen vaste lage kosten

Onbeperkte support inbegrepen, remote en op locatie
De beste virus- en firewall beveiliging inbegrepen
Veilige toegang middels tweefactor authenticatie
Extra ransomware protectie inbegrepen
Automatische backup inbegrepen
24/7 monitoring van de werkplek
Onderhoud en updates inbegrepen
Documentatie volgens AVG
Systeembeheer en netwerkbeheer uitbesteden: de voordelen

Systeembeheer en netwerkbeheer uitbesteden: de voordelen

Kies je voor het uitbesteden van je systeem en netwerkbeheer, dan biedt dit jouw bedrijf of organisatie verschillende voordelen. Zo ben je verzekerd van optimale veiligheid, een snelle probleemoplossing en goede ondersteuning. Ook krijg je nieuwe inzichten over jouw systemen. Hieronder gaan wij dieper in op wat de verschillende voordelen van een beheerde ICT omgeving zijn.

Ransomware detectie
Met een beheerde ICT omgeving kun je ransomware tegenhouden en zal je ook geen phishing-e-mails krijgen die malware of ransomware bevatten. Je hebt anno 2022 niet meer genoeg aan een virusscanner om jouw werkplek veilig te houden. Wij kunnen samen met jou een continuïteitsplan opstellen. Dit om bedrijfssystemen te kunnen herstellen op basis van back-ups mochten hackers jouw bedrijfsgegevens vergrendelen. Ook is het belangrijk een ransomware–aanval tijdig te herkennen. Wanneer je jouw netwerk & systeembeheer aan ons uitbesteed, zitten wij hier bovenop.
Proactieve ondersteuning
Als je jouw netwerk & systeembeheer uitbesteed, profiteer je ook van proactieve ondersteuning. TSB ICT is in staat om problemen aan te pakken voordat deze ernstig worden. Via Remote Management & Monitoring houden wij jouw ICT omgeving 24/7 in de gaten. Wij kunnen zelfs talloze veelvoorkomende problemen oplossen op een proactieve wijze. Dit voordat ze schade kunnen toebrengen aan jouw netwerk, of medewerkers kunnen verhinderen hun werk te doen. Ook kun je erop rekenen dat wij de juiste updates installeren en de status van alle apparaten monitoren. Dit zorgt voor minder storingen, een hoge mate van beveiliging en meer continuïteit op de werkvloer.
Snelle reactie
Gaat er iets mis, dan ben je wanneer je jouw netwerk & systeembeheer uitbesteed aan ons, snel van een eventuele storing af. Zo kunnen wij hier onmiddellijk op inspelen en alles in het werk stellen om de storing te verhelpen. Zo bieden wij ondersteuning op afstand voor elk apparaat en op iedere locatie. Hiervoor hoeven we niet op locatie te komen. Ook kunnen we op de achtergrond scripts en onderhoudstaken uitvoeren zonder dat je dit als gebruiker merkt. Hierdoor blijft jouw bedrijf draaiende.
Je krijgt waardevolle inzichten
Met een beheerde ICT omgeving zal je ook snel waardevolle inzichten krijgen omtrent de prestaties van je omgeving en de apparatuur. Op basis van deze feiten kun je jouw ICT omgeving optimaliseren. Zo kunnen we elk apparaat en elke activiteit in het hele netwerk controleren en tevens de hardware, software, licentiegegevens en eventuele systeemwijzigingen op dagelijkse basis bijhouden. Hierbij verstrekken wij digitale rapporten die eenvoudig te begrijpen zijn en jouw bedrijf in kaart brengen. Wij zorgen ervoor dat je op technisch vlak de juiste informatie hebt om de juiste keuzes te maken. Je gehele ICT omgeving wordt volgens de AVG normen gedocumenteerd en je krijgt van ons indien gewenst een up-to-date overzicht.
Uitmuntende beveiliging
Bij TSB ICT is jouw netwerk & systeembeheer uitmuntend beveiligd. Voor onze beheerde omgevingen bieden wij diverse mogelijkheden om het niveau van beveiliging in samenspraak met jou perfect af te stemmen. Zo stemmen wij met jou af welke risico’s je wilt afdekken. Hiervoor gebruiken wij o.a.:
• Werkplekbeveiliging tegen virussen en internetbedreigingen. Ook een identiteitsschild voor jouw privacybescherming op internet.
• DNS Protectie. Hiermee heeft iedere werkplek beveiligde en gecontroleerde toegang tot internet. Bedreigingen worden voordat ze jouw netwerk bereiken tegengehouden. Controleer eenvoudig welke toegang jouw medewerkers tot internet hebben.
• Multifactor Authenticatie. Door middel van multifactor authenticatie wordt de toegang tot elk afzonderlijk gebruikersaccount beveiligd. Op je smartphone ontvang je een bericht waarmee je met een druk op de knop kunt inloggen.
• Ransomware Protectie. Zekerheid bij onbekende aanvallen welke bedrijfsgegevens proberen te stelen.
• Continuïteits Backup. In geval van problemen herstellen wij direct het gehele apparaat vanuit een veilige externe omgeving. Ook bij defecten kan het volledige apparaat inclusief programma’s en instellingen direct op een nieuw apparaat 1 op 1 worden teruggezet.

Benieuwd welke voordelen wij jouw ICT omgeving kunnen bieden?

Download whitepaper

Stuur het whitepaper naar:

Waarom kiezen voor TSB ICT

Je weet nu wat jouw systeem en netwerkbeheer uit handen geven je voordelen kan opleveren. Er zijn ook diverse redenen om voor het systeem en netwerkbeheer van TSB ICT te kiezen. Zo bieden wij de volgende voordelen:

Ook buiten kantoortijden reactie op je vraag of probleem
Super snelle responstijden
Support die jou probleem oplost
Kennis van Windows & Apple

Systeem- en netwerkbeheer in cijfers

Benieuwd hoe ons systeem en netwerkbeheer er in cijfers uitziet? Wij hebben:

0+
Werkstations en laptops in beheer
0+
Netwerkapparaten in beheer
0+
Werkplekken in beheer
0+
Servers in beheer
0+
Wekelijkse reparaties in onze werkplaats

Een beheerde werkplek, de beste beveiliging en onbeperkte support tegen een vast laag maandelijks bedrag!

Geen verassende facturen meer alle werkzaamheden, onderhoud en support voor een laag maandelijks bedrag. Meer informatie?

Aanleg digitale infrastructuur of Second opinion

Ook voor de aanleg van jouw digitale infrastructuur, databekabeling en patchpanelen kun je bij ons terecht. Wij adviseren, realiseren en beheren. Bij grotere netwerken vervullen wij hier veelal een coördinerende rol in. Als je systemen of je netwerk niet betrouwbaar zijn, als je twijfelt aan de veiligheid, of wilt weten wat de staat van jouw systeem of netwerk is, dan kunnen wij je kosteloos een second opinion met netwerkcheck aanbieden. Hierbij wordt door een professional een audit uitgevoerd met als resultaat een duidelijke rapportage. Zo weet jij precies hoe het ervoor staat!

Aanleg digitale infrastructuur of Second opinion

Een eerlijke second opinion met netwerkcheck?

Jou netwerk wordt door een specialist bekeken, je ontvangt een duidelijke rapportage zodat je weet waar je staat!
Zet ons in voor jouw systeembeheer en netwerkbeheer

Zet ons in voor jouw systeembeheer en netwerkbeheer

Zet TSB ICT direct in voor jouw systeem- en netwerkbeheer, of laat eerst jouw netwerk bekijken door één van onze specialisten via onze gratis second opinion. Je ontvangt vervolgens een duidelijke rapportage van onze specialist, waardoor je weet wat de exacte conditie van jouw netwerk is. Neem contact met ons op via 0575 491 217 of stuur ons een e-mail: info@tsb-ict.nl. Ook wanneer je vragen hebt, staan onze medewerkers je graag te woord. Kies ook voor systeem en netwerkbeheer door TSB ICT!

Ontvang vrijblijvend informatie