Werkplaats en reparaties

Werkplaats en reparaties

Onze hypermoderne werkplaats is uniek in de wijde regio en hier voeren wij vrijwel alle reparaties uit, Windows of Apple. We kunnen op afstand met u meekijken of ondersteunen u telefonisch. Uiteraard komen wij ook bij u langs en of geven wij advies betreft de aanschaf van (rand)apparatuur welke wij eveneens kunnen leveren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle oplossing.

Met toegankelijke tarieven en een snelle doorlooptijd zorgen we ervoor dat u snel weer op weg bent!

Een passend advies voor een nieuwe laptop, pc of randapparatuur?

Wij geven je een eerlijk advies en verzorgen alles van aanschaf tot levering op locatie

Wij zorgen voor goedwerkende apparaten

U wilt gebruik maken van een goedwerkende pc en of laptop, welke via een WiFi verbinding veilig te gebruiken is in uw gehele huis, kantoor en of tuin. De zekerheid hebben dat uw gegevens geback-upt zijn en u veilig het internet op gaat?

Wij zorgen voor goedwerkende apparaten

Problemen en een afspraak maken?

Doe online een reparatieaanvraag en wij gaan voor je aan de slag!
Problemen en storingen snel verholpen

Problemen en storingen snel verholpen

Ergernissen als een niet startend apparaat, foutmeldingen of een haperende WiFi verbinding zijn vervelend aangezien u het apparaat veelal dagelijks gebruikt en er dus van afhankelijk bent, zeker in deze tijd!

Veel gestelde vragen

Voor reparaties in de werkplaats kan jou apparaat veelal dezelfde dag gebracht worden. Afhankelijk van de drukte gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. De doorlooptijd is uiteraard afhankelijk van het probleem en de oplossing daarvoor. Gemiddeld is de doorlooptijd 1 tot 3 dagen. Remote support of een locatiebezoek zijn veelal binnen 1 tot 2 dagen mogelijk.

Nee, helaas wij repareren geen mobiele toestellen en of tablets.

Zeker wij repareren ook Apple apparaten. Wij zijn (nog) geen officieel service punt maar kunnen veel reparaties voor je uitvoeren. Dit vaak tegen scherpe tarieven tov de Apple stores. Bij sommige reparaties kan het zijn dat er onderdelen besteld moeten worden, uiteraard informeren wij u vooraf over de mogelijkheden, doorlooptijd en kosten.

In de werkplaats hanteren wij een onderzoekstarief van € 39,50 hierin zit voor diagnose en herstel maximaal een halfuur arbeid inbegrepen.
Hierna berekenen wij € 19,50 per kwartier.

Bij remote support wordt per kwartier doorbelast a € 19,50 per kwartier.

Bij een locatiebezoek wordt het eerste halfuur arbeid te allen tijden doorbelast a € 39,50 hierna wordt per extra kwartier € 19,50 doorbelast. Wij berekenen geen voorrijkosten.

Op alle producten die wij leveren of componenten die wij bij reparaties vervangen zit volledige fabrieksgarantie dit is veelal 1 of 2 jaar. Op software, de werking hiervan of gebruikersfouten geven wij geen garantie.

Wanneer je bij ons een laptop, pc of randapparatuur besteld hebben wij dit veelal met 1-2 werkdagen binnen. Afhankelijk of er bijvoorbeeld gegevens overgezet moeten worden en of het geleverd moet worden op locatie leveren wij normaliter met 1 week.