Snel zakelijk internet, met onbeperkt data

Snel zakelijk internet, met onbeperkt data

De meeste Nederlandse (bedrijfs)adressen hebben geen glasvezel. Daarnaast zijn er ook plekken waar nooit een internetkabel zal komen (water, hoogte, afgelegen locaties). Of misschien zit je alleen tijdelijk zonder internet (bedrijfsverhuizing, tijdelijk project, storing). Veel ondernemers en bedrijven hebben geen toegang tot goed internet, en toch heb je het vandaag de dag keihard nodig... wij regelen het voor je binnen enkele dagen!

Op welke locatie je ook zit en ongeacht hoe lang je internet nodig hebt; er is een grote kans dat onze 4G+ internetoplossing uitkomst biedt en jou voorziet van een goede en stabiele verbinding voor jou bedrijf.

Sneller dan ADSL
Geen snelheidsbeperking, snelheden tot 120 Mbps
Onbeperkte data
Geen bundels of dagelijks GB’s toevoegen, gewoon aan het werk!
Geschikt voor alarm
Koppeling met uw alarmsysteem is mogelijk
Flexibele periodes
Van 1 dag tot 1 jaar wat jou bedrijf past

Bekijk onze flexibele abonnementen

Kies het abonnement wat bij jou situatie past!

Per dag afnemen

49/dag

€ 150,- borg

Inclusief Wifi modem van goede kwaliteit
Gratis verzending
Bij spoed dezelfde dag verzonden
Perfect voor evenementen, onderhoud of storing aan je verbinding
Een week afnemen

99/week

€ 150,- borg

Inclusief Wifi modem van goede kwaliteit
Gratis verzending
Bij spoed dezelfde dag verzonden
Ideaal voor storingen, verhuizing of tijdelijke locatie
Een maand afnemen

199/maand

€ 150,- borg

Inclusief modem van goede kwaliteit
Gratis verzending
Bij spoed dezelfde dag verzonden
Langer profijt en toch alle vrijheid
Prijzen zijn exclusief BTW
Maandelijks opzegbaar

79/maand

Als tijdelijke oplossing

Inclusief Wifi modem van goede kwaliteit
Gratis verzending
Bij spoed dezelfde dag verzonden
Perfect voor tijdelijke locaties tbv projecten, bouwplaatsen etc.
Let op minimale periode is 3 maanden
Eenmalige kosten voor modem en activatie € 199,- excl. btw
Je ontvangt een startklaar pakket, stroom aansluiten en je bent online!
Jaar abonnement

69/maand

Perfect alternatief voor xDSL

Inclusief Wifi modem van goede kwaliteit
Gratis verzending
Bij spoed dezelfde dag verzonden
Het alternatief voor xDSL op een locatie waar niks ander beschikbaar is
Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
Eenmalige kosten voor modem en activatie 199,- excl. btw
Je ontvangt een startklaar pakket, stroom aansluiten en je bent online!
Prijzen zijn exclusief BTW

Op jou locatie geen snelle DSL beschikbaar of alleen dure zakelijke glasvezel?

Wij bieden jou een snelle, stabiele verbinding geschikt voor het MKB!

Veel gestelde vragen

Wij werken niet met een bundel, bij ons heb je in principe onbeperkt data tot je beschikking. Wat we wel van je vragen is om de SIM verstandig te gebruiken. Wij noemen dit de don’t push it policy. Kortom, leef je uit met de SIM maar maak het niet te bont. Mocht er via de SIM zoveel data worden verbruikt dat dit problemen oplevert (bijv. in het mobiele data netwerk), dan zullen we dit met je bespreken. Mocht je dan niet in staat zijn of niet bereid zijn het verbruik te verminderen, dan kan dit ertoe leiden dat we de SIM uit moeten zetten. Uiteraard is dit een stap die we niet willen zetten en we vertrouwen er dan ook op dat we in gezamenlijk overleg tot een oplossing komen die voor alle betrokken partijen werkbaar is.
NB Onze SIMs zijn niet geschikt of bedoeld voor het uploaden van grote hoeveelheden data.

De SIM-kaarten die wij aanbieden (al dan niet in combinatie met een hotspot of router) werken alleen in Nederland, op het netwerk van T-Mobile. Wanneer je buiten bereik van dit netwerk komt, zal je verbinding verbroken worden.

Onze SIMs hebben een dynamisch IP-adres dat automatisch één keer per 24 uur wordt gewisseld. Een vast IP-adres is niet mogelijk, ook niet tegen bijbetaling. Mocht je toch een vast IP-adres willen gebruiken, dan zou je dit kunnen regelen via DYNDNS, zie ook www.dyn.com op die manier kun je bv een server, camera’s of alarm systeem van buitenaf bereikbaar maken.

Snelheden van mobiele data worden door vele factoren beïnvloed en we kunnen je dan ook geen garanties geven. Wat we je wel kunnen zeggen, is dat onze SIMs altijd de hoogst beschikbare snelheden bieden en niet ‘geknepen’ worden. Hou er rekening mee dat snelheden kunnen variëren, zelfs wanneer je de SIM een tijdje op dezelfde locatie zou gebruiken. Mocht het bv drukker worden op de T-Mobile antenne waarmee jouw SIM verbonden is, dan zal dit een negatief effect hebben op de snelheid.

Daarnaast is ook het apparaat waar de SIM in zit van invloed. Gebruik je een oude 3G dongel dan zul je echt lagere snelheden halen dan wanneer je een nieuwere 4G of 4G+ router gebruikt. Neem je de oplossing via ons af dan leveren we uitsluitend apparatuur die 4G of 4G+ snelheden ondersteunt.
Op deze webpagina van T-Mobile kun je zien hoe de dekking is op jouw locatie.

Het klopt dat er meer aanbieders zijn, maar de meeste aanbieders bieden unlimited SIMs aan waar een dagbundel op zit. Ga je door die bundel heen dan kun je opnieuw extra data aanvragen totdat die extra bundel weer op is en dan vraag je weer opnieuw extra data aan. Dat is best een gedoe, zeker als je dat meerdere keren per dag moet doen. Wij kennen dat probleem niet omdat wij niet met bundels werken, ook geen dagbundel! En omdat we geen bundels hebben, valt de verbinding dus ook niet weg wanneer je een bepaalde hoeveelheid data hebt verbruikt. Ook de snelheid zal niet opeens teruggebracht worden tot onwerkbare snelheden. Kortom, continu data op de hoogst beschikbare snelheid.

Een ander aspect waarmee wij uniek zijn, is dat je de oplossing voor elke gewenste periode af kunt nemen. Of dat nu 1 dag is, 3 weken 6 maanden of een jaar het maakt niet uit.

Zoals eerder aangegeven zijn onze SIMs bedoelt voor bedrijfsgebruik, kortom wij lekker werken met jou bedrijf !
Onze SIMs zijn in ieder geval niet bedoelt:
– Om campings te voorzien van internet.
– Continu te streamen van (camera) beelden.
– Zoals aangegeven hanteren wij een don’t push policy

In het netwerk van T-Mobile wordt om veiligheidsredenen dagelijks een nieuw IP-adres toegewezen aan de SIM.
Dit gebeurt eens in de 24 uur en steeds op ongeveer hetzelfde tijdstip.

Je kunt dit tijdstip beïnvloeden door de router of de hotspot waar je de SIM in gebruikt een keer opnieuw op te starten.
Vanaf dat moment zal de wisseling van het IP-adres dagelijks plaatsvinden op het tijdstip waarop je de hotspot of router opnieuw hebt opgestart. Mocht je dus overdag geen last willen hebben van de korte onderbreking,
start je router of hotspot dan een keer ’s avonds laat of ’s ochtends vroeg opnieuw op.

Wij leveren je een goed 4G modem wat beschikt over 4 bekabelde poorten en daarnaast WiFi functionaliteit. Veelal gebruiken wij Huawei als hoofdmerk, zij zijn marktleider op het gebied van apparatuur geschikt voor 4G.