VoipOnline

Bereikbaarheid geregeld zoals jij dat wilt!

Bereikbaarheid geregeld zoals jij dat wilt!

Bereikbaarheid is essentieel in iedere organisatie hiernaast bepaalt integratie en de flexibiliteit waarmee het in te zetten is de mate waarin jou telefonie aansluit op de organisatie. Alleen bellen en gebeld kunnen worden is niet meer voldoende, telefonie integreert in ICT waardoor nummers intoetsen verleden tijd is evenals het openen van een relatiekaart, tenslotte heeft het telefonie systeem al herkend wie er belt en is de relatiekaart alvast voor je opengezet.

Zakelijk bellen doe je met VoipOnline het krachtigste platform te verkrijgen in de markt.
Op kantoor, thuis of onderweg, kortom op iedere plek waar je maar wilt zorgen wij ervoor dat je perfect bereikbaar bent!

Het beste telefonie platform in de markt!

VoipOnline is onze telefonie oplossing ontwikkelt voor het MKB van 1 tot 50 werkplekken waarbij jou organisatie geniet van bewezen stabiliteit en uitgebreide functionaliteit. Een innovatief platform volledig in de Cloud.
Onze unieke propositie, waarbij de keuze is tussen een vast bedrag per gebruiker (onbeperkt bellen) of afnemen wat je gebruikt (beltikken), zorgt ervoor dat het aansluit bij jou situatie. Daarnaast houden wij je nergens aan vast en is je contract dagelijks opzegbaar. Zo weet jij zeker dat wij iedere dag onze stinkende best voor jou doen. De combinatie van functionaliteit, flexibiliteit, vrijheid en een uitmuntende support maakt VoipOnline uniek!

Het beste telefonie platform in de markt!

Hoe werkt VoipOnline

Bij VoipOnline krijg je een (of meerdere) telefoonnummer(s) op ons telefonie platform.
Dat kan een nieuw nummer, maar ook je bestaande nummer(s) zijn. Jouw nummer wordt gekoppeld aan je VoipOnline-account. Dat is een registratie op ons platform. Als jouw nummer gebeld wordt, bepaal jij als gebruiker wat er gebeurd met je VoipOnline account. Zit je op kantoor? Dan neem je het bureautoestel op, onderweg ben je bereikbaar via de app en thuis of elders neem je direct op via de webphone op je pc of laptop! Je kunt het toestel waarop je bereikbaar bent laten rinkelen maar ook doorschakelen naar een ander vast nummer, voicemail of collega, met een druk op de knop.

Mogelijkheden VoipOnline

Onze online telefooncentrale, is uitgerust met alle mogelijkheden die een online telefooncentrale maar kan hebben. Hiermee maak je jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor je klanten én heb je zelf de regie over je telefonie.

Telefoonnummer
Telefoonnummers hebben we op voorraad van elke regio in NL en we hebben ook landelijke telefoonnummers (085). Heb je al een telefoonnummer? Dan regelen we nummerbehoud voor je.
Telefoons en headsets
Schaf je VoIP-telefoons bij ons aan? Dan sturen we ze gebruiksklaar naar je op. Je hoeft ze alleen nog maar op je netwerk aan te sluiten met een netwerkkabel en dan werken ze direct.
Wil je liever dat we ze aansluiten? Dan komt een monteur van A tot Z alles voor je regelen!
Flexibel schakelen
Met flexibel schakelen stel je in welke telefoon rinkelt als je zakelijke nummer gebeld wordt. Zo kun je je mobiele telefoon laten rinkelen als je zakelijke nummer gebeld wordt. Deze doorschakeling is binnen enkele seconden geregeld via de app of je eigen online beheeromgeving

Onze telefoniepakketten

Laagste prijs

7/maand

Perfect voor een vast nummer op je mobiel

Vast nummer inbegrepen
1 toestel account voor app, webphone of vast toestel inbegrepen
Voordelige beltarieven
Bellen met je vaste zakelijke nummer
Gemakkelijk uit te breiden
Contract dagelijks opzegbaar
Een vast bedrag per gebruiker

18/maand

Minimaal 3 gebruikers

Vast nummer inbegrepen
Vrijwel alle opties inbegrepen
CRM integratie optioneel
Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland
Contract dagelijks opzegbaar
Bij meer gebruikers een voordeliger tarief
Perfect voor snelgroeiende bedrijven

15/maand

Vanaf 4 gebruikers

Vast nummer inbegrepen
Vrijwel alle opties inbegrepen
CRM integratie optioneel
Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland
Contract dagelijks opzegbaar

VoipOnline maakt jou dag makkelijker

Bellen met één klik in je browser? Onze VoIP browserplugin voor Firefox en Chrome maakt het mogelijk. Met de klik-en-bel knop in de browser kan elk zichtbaar telefoonnummer met één klik worden gebeld. Zie direct of je collega’s beschikbaar zijn of niet. Zoek op naam of extensie en bel ze direct met één klik. Bekijk realtime het aantal wachtenden in de wachtrij(en) binnen je organisatie. Binnenkomende gesprekken eenvoudig doorschakelen naar je mobiele telefoon, of juist even niet bereikbaar zijn? Stel het eenvoudig in vanuit je browser met de VoIP browserplugin.

Vrijblijvend advies of uw huidige telefonie beter kan?

Wij geven je graag vrijblijvend en eerlijk advies over je huidige omgeving en de mogelijkheden die VoipOnline je kan bieden.

Maak je bedrijf nog beter bereikbaar

Tijdscondities, bepaal zelf wanneer en hoe je bereikbaar bent
Belgroepen, laat de toestellen rinkelen die jij wilt
Wachtrij, reguleer het aantal bellers
Belplan, stel precies in wat er moet gebeuren als jou nummer gebeld wordt
Browser plugin, klikken en bellen, beheer je bereikbaarheid beschikbaar in Crome en Mozilla
Meldingen, Meldingen gebruik je om je beller welkom te heten of om informatie te geven
Voicemail naar e-mail, Je ontvangt voicemailberichten als geluidsbestand op een door jou gekozen e-mailadres.
Filters, hiermee filter je op bepaalde telefoonnummers, regio's of landen
Keuzemenu, Bij elke keuze bepaal je zelf wat er gebeurt met de inkomende oproep.

Slimme extra’s en geavanceerde opties

Webhooks, koppel jou software aan onze centrale de mogelijkheden zijn onbeperkt
CRM & ERP integratie, standaard koppelen we met vrijwel alle pakketten, maatwerk is ook mogelijk
Naamherkenning, ons systeem zoekt direct een bedrijfsnaam bij het nummer dat je belt, wel zo makkelijk
Statistieken, Op de statistiekenpagina vind je alle belangrijke cijfers over je telefonische bereikbaarheid
Call me now button, maak van je website bezoeker een bellende klant!
Conference, telefonisch vergaderen met collega's of externen uiteraard beveiligd met pincode
Meeluisteren, Met Meeluisteren luister je via een andere telefoon met mee, bijvoorbeeld tijdens het inwerktraject van een nieuwe collega.
Gespreksopname, handig als je bijvoorbeeld telefonische overeenkomsten sluit, of tijdens het opleiden van collega’s.
Wachtmuziek, trakteer je bellers op een rustgevend of juist opzwepend melodietje

Met één klik de relatiegegevens van de beller op je scherm

Het VoipOnline platform is eenvoudig met diverse CRM-pakketten te koppelen. Door een integratie te realiseren met een CRM-pakket, maak je het mogelijk om met één druk op de knop telefoonnummers op je scherm te bellen zonder een nummer te hoeven invoeren.

Daarnaast wordt bij inkomende gesprekken een popup weergegeven met het telefoonnummer en eventuele contact- of bedrijfsnaam. Vervolgens kun je door op de popup te klikken de juiste klantkaart van de beller in je CRM-pakket openen zodat je direct de benodigde informatie voor handen hebt. Dit maakt jou dag stuk makkelijker.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen je nieuwe nummers leveren maar uiteraard ook je bestaande nummers, zonder verlies van bereikbaarheid, overnemen. Hierbij stemmen we in overleg een dag en tijdstip af waarop jou nummers naar ons platform worden overgebracht. Voor de tijd zorgen wij ervoor dat alle belplannen en toestellen optimaal zijn ingericht zodat je gelijk aan de slag kunt met VoipOnline!

Zeker! Bereikbaarheid is essentieel voor ieder bedrijf. Hierom zorgen we ervoor dat bij een overstap jou bedrijf geen moment onbereikbaar is.

Nee! Wij vinden dat telefonie flexibel moet zijn en perfect moet aansluiten bij jou organisatie. Hierom bieden wij met VoipOnline twee proposities aan wat uniek is in de markt. Wij kunnen je de ‘Compleet’ propositie bieden waarbij je voor een vast laag bedrag per gebruiker onbeperkt kunt bellen binnen de NL en nagenoeg alle opties hebt van de VoipOnline centrale. Zo weet jij precies wat je kosten zijn en bel je veel dan is dit lekker voordelig!
Bel je niet de gehele dag of wordt je juist meer gebeld dan bieden wij ook de ‘Maatwerk’ propositie aan hierbij neem je af wat je gebruikt en betaal je per tik en per module die je ook echt nodig hebt.

Op deze manier kunnen wij ook voor jou bedrijf een telefonie oplossing bieden die perfect aansluit!