Vaste telefonie | VoipOnline

Met telefonie van TSB ICT ben je bereikbaar zoals jij dat wilt!

Wil jij goed en flexibel bereikbaar zijn met jouw organisatie? En ook nog eens op een manier die precies bij jouw organisatie past? Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, met VoipOnline van TSB ICT bepaal je zelf hoe, of en op welk apparaat je bereikbaar bent. VoipOnline is dan ook de ideale oplossing voor het MKB. Ben jij nieuwsgierig naar de oplossing die wij aanbieden? Wij vertellen je graag meer over onze oplossing voor telefonie, zodat jij kunt ontdekken of bellen via VoipOnline ook iets voor jouw organisatie is.

Makkelijke telefonie oplossing

Met telefonie van VoipOnline wordt jouw werkdag een stuk gemakkelijker. Wil je bellen met één klik in je browser? Onze Voip browser plugin voor Chrome en Firefox maakt het mogelijk. Met de klik-en-bel knop in je browser kan elk zichtbaar telefoonnummer met één klik worden gebeld. Zo zie je direct of jouw collega’s beschikbaar zijn of niet. Zoek op naam of extensie en bel direct met één klik! Bekijk realtime het aantal wachtenden in de wachtrij(en) binnen je organisatie. Binnenkomende gesprekken eenvoudig doorschakelen naar je mobiele telefoon, of juist even niet bereikbaar zijn? Stel het eenvoudig in vanuit je browser met de Voip browser plugin, zodat je niet gestoord wordt tijdens je bezigheden.

Mogelijkheden telefonie via VoipOnline

Onze online telefooncentrale beschikt over alle mogelijkheden die een online telefooncentrale kan hebben. Hiermee zorg je ervoor dat jouw bedrijf optimaal bereikbaar is voor klanten én heb je zelf de regie over je telefonie. Zo bieden wij met VoipOnline de volgende mogelijkheden aan:

Telefoonnummer
Wij hebben telefoonnummers op voorraad van elke regio in Nederland en hebben ook landelijke telefoonnummers (085). Heb je al een telefoonnummer? Dan regelen wij nummerbehoud voor je, zodat je gewoon met hetzelfde nummer kunt bellen en niet alles over hoeft te zetten.
Telefoons en headsets
Kies je voor Voip telefonie? Dan sturen wij onze Voip telefoons gebruiksklaar naar je op. Het enige wat je hoeft te doen, is ze op het netwerk aansluiten met een netwerkkabel en ze werken direct. Wil je liever dat wij de telefoons aansluiten? Onze monteur regelt dit graag voor je!
Flexibel schakelen
Je kunt met flexibel schakelen instellen welke telefoon rinkelt als je wordt gebeld op je zakelijke nummer. Zo kun je jouw mobiele telefoon laten rinkelen als je zakelijke nummer gebeld wordt. Deze doorschakeling regel je binnen enkele seconden via de App of je eigen online beheeromgeving.

Optimale bereikbaarheid: essentieel in iedere organisatie

Bereikbaarheid is essentieel in iedere organisatie. Jouw manier van telefonie dient dan ook geheel aan te sluiten bij jouw organisatie. Alleen bellen en gebeld kunnen worden is niet meer voldoende. Onze telefonie is geïntegreerd in de ICT, waardoor nummers intoetsen verleden tijd is, evenals het openen van een relatiekaart. Het telefoniesysteem herkent direct wie er belt en heeft de relatiekaart zelf al open gezet. Met VoipOnline ben je op kantoor, thuis, onderweg en op iedere andere plek perfect bereikbaar!

Optimale bereikbaarheid: essentieel in iedere organisatie
Het beste telefonie platform in de markt!

Het beste telefonie platform in de markt!

De telefonie oplossing VoipOnline is ontwikkeld voor het MKB van 1 tot 50 werkplekken, waarbij jouw organisatie optimaal profiteert van een stabiel en functioneel telefoniesysteem. Dit innovatieve platform bevindt zich volledig in de Cloud. Onze unieke propositie, waarbij er keuze is tussen een vast bedrag per gebruiker (onbeperkt bellen), of afnemen wat je gebruikt (beltikken), zorgt ervoor dat het geheel aansluit bij jouw situatie. Daarnaast zit je nergens aan vast en is je contract dagelijks opzegbaar. Zo weet je zeker dat wij iedere dag onze uiterste best voor je doen. Deze combinatie van flexibiliteit, functionaliteit, vrijheid en uitmuntende support maakt VoipOnline tot een unieke manier van telefoneren!

Vrijblijvend advies of uw huidige telefonie beter kan?

Wij geven jou graag vrijblijvend en eerlijk advies over jouw huidige omgeving en de mogelijkheden die VoipOnline jou kan bieden.

Hoe werkt VoipOnline

Hoe werkt VoipOnline precies? Kies je voor VoipOnline dan krijg je één (of meerdere) telefoonnummer(s) op ons telefonie platform. Dit kan een nieuw nummer zijn, maar ook een bestaand nummer. Jouw nummer wordt vervolgens aan je VoipOnline-account gekoppeld. Dat is een speciale registratie op ons platform. Wanneer jouw nummer gebeld wordt, bepaal jij als gebruiker wat er met je VoipOnline-account gebeurt. Zit je op kantoor? Dan kun je vanaf je bureautelefoon opnemen. Ben je onderweg of thuis? Dan ben je bereikbaar via de App of neem je het toestel op via de Webphone op je laptop of computer. Je kunt het toestel waarop je bereikbaar bent door laten rinkelen, maar ook doorschakelen naar een ander vast nummer, voicemail of een collega. Dit met slechts een enkele druk op de knop. Ideaal toch?

Onze telefoniepakketten
Laagste prijs

7/maand

Perfect voor een vast nummer op je mobiel

Vast nummer inbegrepen
1 toestel account voor app, webphone of vast toestel inbegrepen
Voordelige beltarieven
Bellen met je vaste zakelijke nummer
Gemakkelijk uit te breiden
Contract dagelijks opzegbaar
Een vast bedrag per gebruiker

18/maand

Minimaal 3 gebruikers

Vast nummer inbegrepen
Vrijwel alle opties inbegrepen
CRM integratie optioneel
Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland
Contract dagelijks opzegbaar
Bij meer gebruikers een voordeliger tarief
Perfect voor snelgroeiende bedrijven

15/maand

Vanaf 4 gebruikers

Vast nummer inbegrepen
Vrijwel alle opties inbegrepen
CRM integratie optioneel
Onbeperkt bellen naar vast en mobiel binnen Nederland
Contract dagelijks opzegbaar

Past VoipOnline telefonie bij jouw organisatie? Neem contact op!

Voor veel organisaties is ons telefonie platform de ideale oplossing. Dit geldt echter niet voor elk bedrijf of elke organisatie. Soms is een andere oplossing meer geschikt. Om die reden geven wij je graag een eerlijk en passend advies. Wij bekijken graag samen met jou welke oplossing het beste past bij jouw bedrijf of organisatie. Wil jij graag advies op maat omtrent VoipOnline voor jouw organisatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0575 491 217 of stuur ons een e-mail: info@tsb-ict.nl. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je met het vinden van een passende oplossing. Kies ook voor VoipOnline telefonie van TSB ICT, zodat je eenvoudig en op elke plek bereikbaar bent!

Past VoipOnline telefonie bij jouw organisatie? Neem contact op!

Maak je bedrijf nog beter bereikbaar

Tijdscondities, bepaal zelf wanneer en hoe je bereikbaar bent
Belgroepen, laat de toestellen rinkelen die jij wilt
Wachtrij, reguleer het aantal bellers
Belplan, stel precies in wat er moet gebeuren als jou nummer gebeld wordt
Browser plugin, klikken en bellen, beheer je bereikbaarheid beschikbaar in Crome en Mozilla
Meldingen, Meldingen gebruik je om je beller welkom te heten of om informatie te geven
Voicemail naar e-mail, Je ontvangt voicemailberichten als geluidsbestand op een door jou gekozen e-mailadres.
Filters, hiermee filter je op bepaalde telefoonnummers, regio's of landen
Keuzemenu, Bij elke keuze bepaal je zelf wat er gebeurt met de inkomende oproep.

Vrijblijvend advies of uw huidige telefonie beter kan?

Wij geven je graag vrijblijvend en eerlijk advies over je huidige omgeving en de mogelijkheden die VoipOnline je kan bieden.

Slimme extra's en geavanceerde opties

Webhooks, koppel jou software aan onze centrale de mogelijkheden zijn onbeperkt
CRM & ERP integratie, standaard koppelen we met vrijwel alle pakketten, maatwerk is ook mogelijk
Naamherkenning, ons systeem zoekt direct een bedrijfsnaam bij het nummer dat je belt, wel zo makkelijk
Statistieken, Op de statistiekenpagina vind je alle belangrijke cijfers over je telefonische bereikbaarheid
Call me now button, maak van je website bezoeker een bellende klant!
Conference, telefonisch vergaderen met collega's of externen uiteraard beveiligd met pincode
Meeluisteren, Met Meeluisteren luister je via een andere telefoon met mee, bijvoorbeeld tijdens het inwerktraject van een nieuwe collega.
Gespreksopname, handig als je bijvoorbeeld telefonische overeenkomsten sluit, of tijdens het opleiden van collega’s.
Wachtmuziek, trakteer je bellers op een rustgevend of juist opzwepend melodietje

Met één klik de relatiegegevens van de beller op je scherm

Het VoipOnline platform is eenvoudig met diverse CRM-pakketten te koppelen. Door een integratie te realiseren met een CRM-pakket, maak je het mogelijk om met één druk op de knop telefoonnummers op je scherm te bellen zonder een nummer te hoeven invoeren.

Daarnaast wordt bij inkomende gesprekken een popup weergegeven met het telefoonnummer en eventuele contact- of bedrijfsnaam. Vervolgens kun je door op de popup te klikken de juiste klantkaart van de beller in je CRM-pakket openen zodat je direct de benodigde informatie voor handen hebt. Dit maakt jou dag stuk makkelijker.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen je nieuwe nummers leveren maar uiteraard ook je bestaande nummers, zonder verlies van bereikbaarheid, overnemen. Hierbij stemmen we in overleg een dag en tijdstip af waarop jou nummers naar ons platform worden overgebracht. Voor de tijd zorgen wij ervoor dat alle belplannen en toestellen optimaal zijn ingericht zodat je gelijk aan de slag kunt met VoipOnline!

Zeker! Bereikbaarheid is essentieel voor ieder bedrijf. Hierom zorgen we ervoor dat bij een overstap jou bedrijf geen moment onbereikbaar is.

Nee! Wij vinden dat telefonie flexibel moet zijn en perfect moet aansluiten bij jou organisatie. Hierom bieden wij met VoipOnline twee proposities aan wat uniek is in de markt. Wij kunnen je de ‘Compleet’ propositie bieden waarbij je voor een vast laag bedrag per gebruiker onbeperkt kunt bellen binnen de NL en nagenoeg alle opties hebt van de VoipOnline centrale. Zo weet jij precies wat je kosten zijn en bel je veel dan is dit lekker voordelig!
Bel je niet de gehele dag of wordt je juist meer gebeld dan bieden wij ook de ‘Maatwerk’ propositie aan hierbij neem je af wat je gebruikt en betaal je per tik en per module die je ook echt nodig hebt.

Op deze manier kunnen wij ook voor jou bedrijf een telefonie oplossing bieden die perfect aansluit!