Snelheid, stabiliteit en veiligheid

Snelheid, stabiliteit en veiligheid

De tijd achter alleen een pc is voorbij. Door de komst van smartphones, laptops en tablets is het mobiel zijn van mensen steeds belangrijker. Daar horen uiteraard uitstekende wifi netwerken bij. De sterkte en betrouwbaarheid van een wifi netwerk is afhankelijk van omgevingsfactoren, zoals de plaatsing van accesspoints, dikte van muren en interferentie van andere apparaten. Daarnaast is veiligheid essentieel geworden bij het gebruik van WiFi.

TSB ICT heeft de kennis in huis om jou bedrijf te voorzien van een perfect werkend Wifi netwerk zodat jij en je medewerkers ongestoord, snel en veilig het internet op kunnen in ieder hoekje van het gebouw!

Draadloos werken in iedere situatie

Stabiele, snelle en veilige Wifi waar jij dat wilt
Monitoring en beheer op afstand
Binnen of buiten voor iedere situatie oplossingen
Ook oplossingen als er geen kabel kan worden gelegd
jou netwerk altijd up-to-date
Snelle realisatie

Gewoon lekker werken waar jij dat wilt

Je moet op je Wifi netwerk kunnen vertrouwen. Altijd en overal. TSB ICT denkt graag met je mee! Wij zijn professionals in het realiseren van efficiënte Wifi netwerken voor bedrijven en particulieren. Middels speciale software brengen wij jouw situatie in kaart. We zorgen ervoor dat het Wifi netwerk zo wordt ingericht dat jij er optimaal gebruik van kunt maken en beheren het remote zodat in geval van problemen jij snel weer verder kunt! Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou op kantoor, jullie vestigingen, thuis op zolder of tuin, in jouw winkel, horecagelegenheid, of op de camping? Neem contact met ons op en we vertellen je er álles over!

Gewoon lekker werken waar jij dat wilt

Vrijblijvend meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou organisatie?

Wij geven je graag meer informatie over de perfecte oplossing in jou situatie, gewoon eerlijk en deskundig advies!

Wij realiseren WiFi netwerken in iedere situatie

Image link
Grotere particuliere woon- en of landhuizen
Campings
Horeca
Scholen
Logistieke sector
Kantoren en verzamelgebouwen
Image link