Full service ICT dienstverlener

Full service ICT dienstverlener

TSB ICT is opgericht op 15 maart 2004 door Niels Bonte welke naast zijn opleiding Bedrijfskundige Informatica zijn bedrijf heeft opgestart voor ondersteuning van in eerste instantie particulieren.

Na het succesvol afronden van zijn opleiding en het behalen van diverse certificeringen wist ook het MKB steeds vaker de weg te vinden naar TSB ICT. Hierom werd dan ook in 2008 een fulltime medewerker aangetrokken ter ondersteuning en uitbreiding van de werkzaamheden. In de jaren hierna is TSB ICT uitgegroeid naar een full service ICT dienstverlener en cloudprovider welke zich expliciet richt op het MKB van 1 tot 50 werkplekken. Daarnaast worden particulieren bedient vanuit een hypermoderne werkplaats. Er is een gevestigde naam opgebouwd in de wijde regio waar wij dagelijks hard aan blijven werken.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn een rode draad door ons bedrijf waarbij voor iedere klant de best passende oplossing wordt gezocht. De no-nonsense mentaliteit zorgt voor een prettige benadering en een flexibele houding.

Niels

Niels

ICT Professional | Eigenaar

Binnen TSB ICT houd ik mij bezig met de verkoop en het MKB segment waarbij ik mij voornamelijk richt op de projectbegeleiding, advies en realisatie van online werkplekken, VoIP telefonie en professional WiFi.

Ramon

Ramon

ICT Professional

Bij TSB ICT ben ik verantwoordelijk voor onze werkplaats, voer ik Windows en Apple reparaties uit en bewaak ik de kwaliteit van alles wat onze werkplaats verlaat.

Jordi

Jordi

ICT Professional

Voor veel klanten ben ik het eerste aanspreekpunt als er contact wordt opgenomen en zorg ik voor de eerste support. Daarnaast ondersteun ik de werkplaats en bij de inrichting van Office 365 projecten en migraties. Ook voer ik locatie bezoeken uit voor zowel particulier als het MKB.

0+

Werkplekken in beheer

0+

Dagelijkse gesprekken via ons platform

0+

Reparaties wekelijks

Vrijblijvend kennismaken?

Wij laten je graag de mogelijkheden zien en welke voordelen jou dit kan opleveren, geheel vrijblijvend.

Werkwijze

TSB ICT is uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Met een team van 3 gemotiveerde professionals bieden wij klanten dagelijks maatwerk, flexibiliteit en persoonlijke dienstverlening.

TSB ICT kiest bij de ontwikkeling van haar diensten altijd voor een eerlijke en transparante werkwijze en een heldere communicatie met de klant. Iedere organisatie is anders en daarom bieden wij iedere klant een passende oplossing. De klant staat centraal en daar richten wij onze oplossingen op in.

Al onze oplossingen draaien binnen de kaders van de NEN 7510 norm (databeveiliging in de zorg).

Werkwijze
Branches die wij bedienen

Branches die wij bedienen

TSB ICT bedient alle segmenten en branches binnen het MKB van installateur tot advocatenkantoor. In de loop der jaren hebben wij een specialisme ontwikkelt voor zorg organisaties. Denk hierbij onder andere aan praktijken voor tandartsen, fysiotherapie, logopedie en overige zorgcentra. Hierdoor hebben veel ervaring om deze branche van de best passende oplossingen te voorzien die perfect aansluiten!

Benieuwd of wij ook brancheoplossingen voor jou bedrijf hebben?

Laat ons weten wat voor bedrijf je hebt en wij kijken vrijblijvend of we een passende oplossing voor jou hebben!