Alle producten voor jou bedrijf van aanschaf tot levering

Alle producten voor jou bedrijf van aanschaf tot levering

Lekker werken doe je op fijne hardware die aansluit bij jou wensen en de technisch noodzakelijke eisen. Echter zie je vaak door alle aanbieders en technische termen de bomen van het bos niet meer. TSB ICT geeft jou een eerlijk advies wat past bij de situatie. We luisteren naar jou wensen, bekijken de technische eisen en doen je een scherp prijsvoorstel! We leveren vrijwel alles voor jou bedrijf op ICT gebied denk aan monitoren, desktop pc's, werkstations, laptops, servers, routers, switches, printers, office machines en ga zo maar door. Kortom alles voor jou bedrijf en werkplek!

Wij leveren meerwaarde

We werken uitsluitend met A merken die kwaliteit bieden zodat jij lekker aan de slag kan.
Dozen schuiven kan iedereen, onze meerwaarde zit hem in een goed advies waardoor het perfect aansluit en het feit dat wij van advies tot levering alles voor je kunnen verzorgen. Zo wordt jij ontzorgt in deze 'randzaken' en kun jij je richten op de zaken die voor jou van belang zijn!

Wij leveren meerwaarde

Interesse om een vrijblijvend advies en voorstel te ontvangen voor jou bedrijf?

Vraag een vrijblijvend voorstel aan en wij doen je een scherpe aanbieding

50%

Bespaar op de nieuwprijs

100%

Wij geven je de zekerheid van nieuw

Voordelig automatiseren concept

In veel gevallen wordt er nieuwe hardware aangeschaft echter brengt dit vaak een investering met zich mee die niet altijd goed uitkomt of niet altijd perse noodzakelijk is. Door de komst van Cloudoplossingen is lang niet in alle gevallen nieuwe hardware noodzakelijk om lekker te kunnen werken. Door een slimme combinatie te maken van nieuw, renew (retouren of verpakkingsschade) en refurbished (professioneel voor hergebruik geschikt gemaakt) apparatuur kan dit je een aanzienlijke besparing opleveren. Wij hebben de kennis, ervaring en partners om hierin de beste keuzes te maken en zo voor jou een optimale situatie te creƫren tegen acceptabele kosten. Dat noemen wij voordelig automatiseren!

Printers en Office machines

Printers en Office machines

Binnen ieder bedrijf worden printers gebruikt. Groot, klein, veel prints, weinig prints. Naast alle standaard printers voor het MKB zijn wij partner van Konica Minolta. Hiermee kunnen wij voor iedere situatie een passend apparaat vinden welke voldoet aan jou eisen. Alleen zwart op A4 of gecombineerd met A3, dubbelzijdig scannen en een niet functie? Wij verzorgen je van een passende oplossing! Hierbij kun je een printer aanschaffen of we kunnen je een voordelige leaseconstructie bieden waar het onderhoud en verbruik inbegrepen is tegen een laag maandelijks bedrag. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op