Over ons Betrouwbaarheid, kwaliteit en service


Eigenaar Niels Bonte was van jongs af aan al geïntereseerd in computers, netwerken en alles wat hiermee samenhangt. Na een aantal bijbaantjes bij diverse regionale IT bedrijven is hij op 15 maart 2004 begonnen als computer servicebedrijf naast zijn opleiding Korte Bedrijfskundige Informatica voor particulieren aan huis. Hiermee was het onstaan van TSB - Sterk in ICT! een feit.

Na het succesvol afronden van zijn opleiding en het behalen van diverse certificeringen wist ook het MKB steeds vaker de weg te vinden naar TSB. Hierom werd dan ook in 2008 een fulltime medewerker aangetrokken ter ondersteuning en uitbreiding van de werkzaamheden. In de jaren hierna is TSB uitgegroeit naar een full service bedrijf op het gebied van kantoorautomatisering en computers voor zowel de zakelijke als particuliere markt waarmee een gevestigde naam is opgebouwd in de wijde regio.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service lopen als een rode draad door TSB waarbij voor iedere klant een passende oplossing wordt gezocht. De no-nonsense mentaliteit zorgt voor prettige benadering en een flexibele houding. Door gecertificeerd personeel op het gebied van Windows en (binnenkort) Apple wordt een uitstekend kennisniveau geboden.

Hiernaast zorgt een zeer uitgebreide werkplaats voorzien van de meest innovatieve diagnoseapparatuur ervoor dat het service niveau ongekend hoog is. En... uiteraard wordt er alles aan gedaan dit zo te houden!
Recensies van servicebedrijf TSB � Sterk in ICT! op www.zoekcomputerhulp.nl

Onze voordelen

  • Snelle service
  • Persoonlijk contact
  • No-nonsense mentaliteit
  • Gecertificeerd personeel
  • Ook buiten kantooruren

Adres gegevens

Lochemseweg 7
7214 RB Epse
E: info@tsb-ict.nl
T: 0575-491217
W: www.tsb-ict.nl

Openingstijden

Ma T/m Vrij: 08:30 - 17:30u
Reparatie aanvragen >