De tijd van alle medewerkers achter een desktop is voorbij. Door de komst van smartphones, laptops en tablets is het mobiel zijn van mensen steeds belangrijker. Daar horen uiteraard uitstekende wifi netwerken bij. De sterkte en betrouwbaarheid van een wifi netwerk is afhankelijk van omgevingsfactoren, zoals de plaatsing van accesspoints, dikte van muren en interferentie van andere apparaten.

TSB voert, indien nodig, voor de aanleg van het wifi netwerk een uitgebreide site survey uit met speciale apparatuur om te bepalen waar de nieuwe accesspoints moeten worden geplaatst en hoe deze moeten worden ingesteld voor een optimale ontvangst. Zo weet u zeker dat uw medewerkers en of klanten ook draadloos zonder problemen aan de slag kunnen.


Wij maken gebruik van een innovatief modulair product welke beschikt over zogenaamde MESH technologie, hierdoor worden accesspoints naadloos gekoppeld en kunnen deze door ons op afstand worden beheerd en gemonitord. Door deze technologie ontstaat er een zéér stabiel Wifi netwerk welke beschikt over legio van functionaliteiten, denk hier bij aan;

- "Gast" WiFi netwerk en een privé netwerk welke compleet gescheiden van elkaar zijn. Hierbij kan het privé netwerk gebruikt worden voor bijvoorbeeld personeel, kassa systemen (koppeling met tablet), bedrijfsapplicaties of flexwerken.
-Eigen te beheren welkomstpagina welke iedere bezoeker/gast direct te zien krijgt na het inloggen.
-Inclusief de mogelijkheid van een webbased ticket systeem, biedt uw klanten de faciliteit betaald internet aan met zelf te bepalen tarieven.
-Doordat het een modulair systeem is kunnen alle accesspoints door de verschillende behuizingen zowel binnen als buiten geplaatst worden en zijn er diverse mogelijkheden om deze aan bijvoorbeeld een systeemplafond te monteren. Kortom in iedere situatie is een passend product beschikbaar.
-Het systeem koppelt de verschillende accesspoints tot één dekkend WiFi netwerk hierdoor is het niet nodig naar ieder accesspoint bekabeling te leggen wat een aanzielijke tijdswinst opleverd. Hiernaast voorkomt het veel onduidelijkheid dan wanneer ieder accesspoint een eigen naam heeft wat vaak als "verwarrend" wordt beschouwd.

Door de uitgebreide toepasbaarheid is dit innovatieve product bij uitstek geschikt voor:

-Grotere particuliere woon- en of landhuizen
-Hotels
-Campings
-Horeca
-Scholen
-Kantoren
-Retail
-Logistieke sector

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek neemt u dan contact met ons op.

 

 

 

Recensies van servicebedrijf TSB � Sterk in ICT! op www.zoekcomputerhulp.nl

Onze voordelen

  • Snelle service
  • Persoonlijk contact
  • No-nonsense mentaliteit
  • Gecertificeerd personeel
  • Ook buiten kantooruren

Adres gegevens

Lochemseweg 7
7214 RB Epse
E: info@tsb-ict.nl
T: 0575-491217
W: www.tsb-ict.nl

Openingstijden

Ma T/m Vrij: 08:30 - 17:30u
Reparatie aanvragen >