Systeem- en netwerkbeheer Voor een stabiel en betrouwbare ICT omgeving

Elke organisatie, of het nu gaat om een kleine of grotere onderneming, is in grote mate afhankelijk van een betrouwbare ICT omgeving. Het onderhouden hiervan zorgt ervoor dat de complete infrastructuur altijd in optimale conditie verkeert, minder kwetsbaar is en een grotere levensduur heeft. TSB richt zich op het MKB segment van 1 tot 30 werkplekken waar de behoefte bestaat aan een flexibele automatiseringspartner. De eisen die u stelt aan uw server en netwerk zijn simpel; het moet optimaal functioneren tegen acceptabele kosten. Wij helpen u dit te realiseren door inzet van kennis en praktische oplossingen.

Systeembeheer op afstand
Systeembeheer en ondersteuning wordt veelal op afstand uitgevoerd. Via speciale software kan TSB op afstand het systeem en of server over nemen om zo mee te kijken en of beheertaken uit te voeren; snel en voordelig!

Systeembeheer op locatie
Geen eigen systeembeheerder in dienst en toch behoefte aan specifieke kennis voor uw systeembeheer? TSB kan het systeembeheer bij u op locatie uitvoeren: zowel periodiek als op ad-hoc basis vaak door dezelfde systeembeheerder die al bekend is met uw systemen. Ook voor advies komen wij graag vrijblijvend bij u op locatie langs.

Proactief systeembeheer
Met proactief systeembeheer verzekert u zich van een continue statuscheck van uw serveromgeving. Dit doet TSB door proactieve network monitoring software in te zetten, die uw netwerk continu bewaakt en op functionaliteit controleert.
Alle vitale processen worden continu bewaakt en afwijkingen worden automatisch en direct gesignaleerd zodat er onmiddellijk kan worden ingegrepen als het nodig is. Hierbij zijn standaard de volgende checks geregeld:

- Continue statuscheck server(s)
- Antivirus en spamcontroles
- Back-up controles
- Windows Updates
- Incidenten monitoring en onderzoek
- Security checks

Second opinion / netwerkcheck
Twijfelt u aan de betrouwbaarheid van uw netwerk of wilt u simpelweg weten wat de staat is van uw gehele netwerk? TSB biedt u kostenloos een second opinion en of netwerkcheck aan. Hierbij wordt door een systeembeheerder op uw netwerk een volledige audit uitgevoerd. Uiteraard ontvangt u hiervan een duidelijke rapportage zodat u exact weet hoe het ervoor staat!

Wilt u meer informatie, advies of vrijblijvend kennis maken neemt u dan contact met ons op.
Recensies van servicebedrijf TSB � Sterk in ICT! op www.zoekcomputerhulp.nl

Onze voordelen

  • Snelle service
  • Persoonlijk contact
  • No-nonsense mentaliteit
  • Gecertificeerd personeel
  • Ook buiten kantooruren

Adres gegevens

Lochemseweg 7
7214 RB Epse
E: info@tsb-ict.nl
T: 0575-491217
W: www.tsb-ict.nl

Openingstijden

Ma T/m Vrij: 08:30 - 17:30u
Reparatie aanvragen >