Bij veel bedrijven regelt de Exchange Server alle e-mail verkeer. Hosted Exchange is een complete zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen en taken altijd en overal online beschikbaar zijn.

Veel medewerkers hebben vaak al een laptop, smartphone of een ander draagbaar apparaat. Nu zijn er al eenvoudige e-mail services, zoals POP3, waarmee men onderweg kan e-mailen. Hosted Exchange biedt echter veel meer. Zo worden niet alleen de e-mails van uw medewerkers, maar ook al hun agenda's, gedeelde documenten en alles wat er verder in Outlook staat, opgeslagen op een centrale Hosted Exchange-server. Deze server staat niet bij u op kantoor, maar in een zeer goed beveiligd datacenter. Het maakt niet uit waar de medewerker zich bevindt, want op het apparaat toont Outlook altijd de meest actuele gegevens en deze blijven beschikbaar, ook nadat de internetverbinding is verbroken. Hosted Exchange vraagt geen hardware- of software uitbreidingen van uw netwerk. Het enige wat een gebruiker voor Hosted Exchange nodig heeft, is een apparaat met een internetverbinding.

 

Altijd en overal beschikbaar:
Altijd en overal heeft u via uw pc, laptop, tablet, smartphone toegang tot uw e-mail, agenda, contactpersonen en taken. Deze professionele e-mail omgeving op basis van het Microsoft Exchange biedt grote voordelen voor uw bereikbaarheid en productiviteit. Ook heeft u via het internet altijd toegang tot uw gegevens via Outlook Web Access.

Besparing op investeringskosten:
Met Hosted Exchange heeft u nooit overcapaciteit. Het is tot op de gebruiker schaalbaar, waarmee het flexibeler is dan een in-huis Exchange oplossing. Daarnaast benodigd u geen hardware investering.

Tijdbesparing:
Gebruikers en mailboxen kunnen snel en eenvoudig aangemaakt worden.

Veiligheid:
Alle servers worden beheerd vanuit een beveiligd datacenter. Deze worden voorzien van een dagelijkse backup, dus het verlies van data is tot een minimum beperkt. Hoogstaande anti-spam en virus software beschermt uw data.

Gemak & efficiëntie:
Hosted Exchange biedt volledig beheerde en schaalbare oplossingen om uw e-mailomgeving op professionele wijze te organiseren. Ideaal voor organisaties met buitendienst medewerkers en/of thuiswerkers. Maar ook een volledige oplossing voor organisaties die niet willen investeren in onderhoud en beheer van hardware en de benodigde licenties.

Vaste kosten:
Met Hosted Exchange hoeft u niet te investeren in hardware en software. Ook heeft u niet te maken met beheerskosten. Zo heeft u precies het inzicht in uw maandelijkse kosten.

Eigen domein:
U kunt e-mailen onder uw eigen domeinnaam. Als u hier nog geen gebruik van maakt kunt u deze bij ons registreren.

Grote opslagcapaciteit:
Voor elke mailbox krijgt u 25 GB opslag.

 
Meer weten of prijsinformatie ontvangen? neem dan contact op!

 

Recensies van servicebedrijf TSB � Sterk in ICT! op www.zoekcomputerhulp.nl

Onze voordelen

  • Snelle service
  • Persoonlijk contact
  • No-nonsense mentaliteit
  • Gecertificeerd personeel
  • Ook buiten kantooruren

Adres gegevens

Lochemseweg 7
7214 RB Epse
E: info@tsb-ict.nl
T: 0575-491217
W: www.tsb-ict.nl

Openingstijden

Ma T/m Vrij: 08:30 - 17:30u
Reparatie aanvragen >