Reparatie Onze binnen- en buitendienst staan voor u klaar!


Tegenwoordig moet men steeds flexibeler én mobieler zijn. Werk, opleiding of het in de gaten te houden van de mail zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Echter wordt de mate waarin u afhankelijk bent van deze apparatuur met de dag groter, waardoor bij uitval de beperkingen in uw werkzaamheden vrijwel direct merkbaar zijn. Een adequate, deskundige oplossing en snelle afhandeling is dan erg gewenst zodat uw werkzaamheden snel weer opgepakt kunnen worden.

Binnendienst

TSB heeft een eigen reparatiedienst waar wekelijks gemideld zo'n 20 reparaties worden uitgevoerd van alle merken pc's en notebooks. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Ultra-X diagnoseapparatuur waardoor u bent verzekerd van kwaliteit en deskundigheid bij reparatie. Hardwareproblemen worden hiermee snel en adequaat vastgesteld en er gaat geen tijd verloren om te zoeken naar mogelijke oorzaken. De gemiddelde reparatieduur hierbij is 2-3 werkdagen. In geval van spoed zijn er mogelijkheden om uw apparaat dezelfde dag weer draaiende te hebben, informeer hierover na de mogelijkheden.

Buitendienst
Uiteraard kan reparatie ook op locatie gebeuren, dit bespaart u het afkoppelen en vervoeren van uw apparatuur. Ook voor het aanleggen van een (draadloos) thuisnetwerk  en of het aansluiten van uw internetverbinding kunt u gebruik maken van onze buitendienst. Reparatie door onze binnendienst is doorgaans iets voordeliger.

Tarieven particulier

Starttarief                 € 37,50 incl. btw (incl.  1e half uur arbeid)

Hierna                      € 15,- incl. btw per kwartier

Onderzoekskosten: € 35,00 (incl. btw) incl. hardware diagnose test.

Recensies van servicebedrijf TSB � Sterk in ICT! op www.zoekcomputerhulp.nl

Onze voordelen

  • Snelle service
  • Persoonlijk contact
  • No-nonsense mentaliteit
  • Gecertificeerd personeel
  • Ook buiten kantooruren

Adres gegevens

Lochemseweg 7
7214 RB Epse
E: info@tsb-ict.nl
T: 0575-491217
W: www.tsb-ict.nl

Openingstijden

Ma T/m Vrij: 08:30 - 17:30u
Reparatie aanvragen >